About Us

Teràpia de Shock neix a Les Preses i Olot (La Garrotxa) l’estiu de 2006, amb quatre components: Ferran Massegú (MASSA); Jaume Sucarrats (SUKA) ; Gerard López (GERARD) i l’Albert Parés (PARÉS), en format de dos guitarres, baix i bateria.

Durant l’hivern de 2006 es varen tancar al seu local d’assaig a composar temes i a principis de l’any 2007 fan la seva primera actuació en directe, dintre el marc de la Festa d’Estudiants de Sant Tomàs de La Garrotxa, a la discoteca Kratter’s.

A partir d’aquí varen començar a fer alguns concerts, i durant els mesos de maig i juny de 2007 varen gravar uns quants temes del seu repertori en una maqueta autoeditada que varen presentar en el marc de Les Festes del Tura d’Olot. Aquesta maqueta es va exhaurir en pocs mesos i va arribar a ser finalista al Premi Disc Català de l’Any 2007 atorgat per Radio 4, i seleccionada entre els quatre primers dels 118 treballs editats aquell any.

L’energia que el grup aconsegueix transmetre en els seus directes, els va fer aconseguir el Premi del Públic del Concurs de Salitja 2007 i el Premi de Grup Revelació l’any 2008 de la Revista Enderrock.

L’any 2008 ja inicien un seguit d’actuacions en escenaris importants com el del Senglar Rock i publiquen el seu primer treball discogràfic “Escapa’t amb mi”, amb grans èxits com “Compta amb mi”, “La Soledat”, “20 minuts d’espera”, o “Sense Tu”.

La popularitat del grup va fer que l’any 2009 obtinguessin el premi Enderrock al millor lloc web, i que fessin actuacions per totes les comarques catalanes.

L’any 2010 el grup va editar el seu segon treball discogràfic “Tota la nit”, amb temes com “No miris enrere”, “Espera’m”, “Tota la nit”, arribant a tocar al festival FESTIMAD de Madrid.

El mateix any 2010, el grup va crear un espectacle anomena’t “Teràpia en companyia”, en el que va comptar amb la col·laboració del pianista Edgar Basiana, la cantant Paula Arbós, i el cor juvenil Gaia, sota la direcció artística de Josep Maria Reixach, en el que es feia una adaptació de tot el repertori, adaptat per teatres.

L’any 2011 suposa la consolidació del grup, fruit de l’enorme repercussió de la cançó “Sense tu”, que formava part de la trama i la banda sonora de la sèrie de TV3 “Polseres vermelles”. El videoclip oficial de la cançó va superar el milió de visites a Youtube, xifra mai aconseguida fins aquell moment per cap grup en català.

L’any 2012 foren protagonistes del mes de gener de la revista Enderrock, i el mes de març es va publicar un llibre sobre el grup per l’editorial Ara Llibres.

L’any 2013 publiquen el seu tercer treball discogràfic “Que mai no pari”, amb temes com “Que mai no pari”, “La festa de l’àngel” o “Teràpia de Shock”.

L’any 2014varen protagonitzar la gira 4,3,2,1, per tal de poder preparar el seu nou disc, que varen gravar als estudis 44.1 d’Aiguaviva. Aquest any la banda incorpora un nou membre, Guillem Soler, piano i teclats, que aporta un so renovat a la banda i una nova etapa creativa.

L’any 2015 presenten el seu quart treball discogràfic, “100.000 històries”, un cant a l’optimisme en el que es parla de Superació, Esperança, Fortalesa, també d’Amor i de Festa. Destaca també el tractament de la temàtica de les relacions tòxiques i com superar-les.